Käyttökokemustasi parantaakseen tämä sivusto käyttää evästeitä
Lisätietoja


MIKÄ STC?


STC-Tools on nopea ja luotettava ammattityökalujen maahantuoja.

Toimitamme laadukkaat, pääasiassa eurooppalaiset käsityökalut vain jälleenmyyjäverkostomme kautta kaikkialle Suomeen. Vaivaton logistinen ketju, asiantuntevat myyjämme sekä pitkä kokemus työkalualalta takaavat parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen yhteistyökumppaneillemme. Kunnioitamme jälleenmyyjän omaa työkenttää ja ylläpidämme merkkituotteidemme mainetta jakelemalla tuotteet ainoastaan jälleenmyyjäverkkomme kautta.

"Pyrkimyksenämme on palvella asiakkaitamme asiantuntijuuden kautta sekä tukien jälleenmyyjää. "


Työkaluvalikoimaamme kuuluu kattavasti tuttuja työkalubrändejä kuin myös uusimpia innovatiivisia ammattilaismerkkejä. Maahantuomiamme työkaluja ovat mm. Stabila, Ruko, Peddinghaus, Bessey, Ozat, Abus, UKE ja yli kolmekymmentä muuta tunnettua merkkiä.

"Toimitamme työkalut vain jälleenmyyjiemme kautta."STC-Trading Oy on perustettu vuonna 1991. Toimistomme sijaitsee Helsingin Konalassa ja varastomme Akaalla Postin logistiikkakeskuksessa. STC-Tools on STC-Trading Oy:n alatoiminimi.


Haluaisitko jälleenmyyjäksemme? Ota meihin yhteyttä puhelimitse 09 682 4180 tai sähköpostitse info(at)stc.fi.Käy seuraamassa & tykkäämässä meistä Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä!


Ladataan
Ladataan