STABILA Pyörivä laser LAR 160 G, 4-os

Tuotekoodi SB19240


STABILA Pyörivä laser LAR 160 G, 4-osainen sarja. STABILA LAR 160 G pyörivä laser toimii erittäin tarkasti yhdessä vastaanottimen kanssa pitkilläkin etäisyyksillä. Pyörivä laser on tehokas kumppani myös sisäkohteissa. Laseriin on saatavilla ladattava akku, joka mahdollistaa joustavamman
This product cannot be ordered at the moment.
Kuvaus
STABILA Pyörivä laser LAR 160 G, 4-osainen sarja.

STABILA LAR 160 G pyörivä laser toimii erittäin tarkasti yhdessä vastaanottimen kanssa pitkilläkin etäisyyksillä. Pyörivä laser on tehokas kumppani myös sisäkohteissa. Laseriin on saatavilla ladattava akku, joka mahdollistaa joustavamman käyttökokemuksen. Erittäin tarkka – Vaaitustarkkuus 0.1 mm/m. Laaja työskentelyalue – 600-800m. Veden- ja pölynkestävä – IP 65. Käytettävissä milloin tahansa - Valinnainen: Li-ion ladattava akku.

LAR 160 G lisää työn tarkkuutta ja laatua sekä nopeuttaa työskentelyä. Täysin automaattinen, moottorikäyttöinen pyörivälaser tarjoaa korkean mittaustarkkuuden ± 0.1 mm/m ja nopean itsevaaituksen 20 sekunnissa. STABILA GREENBEAM-teknologia lasersäteen näkyvyyden parantamiseksi – vihreät lasersäteet ovat ihmisen silmälle neljä kertaa näkyvämpiä kuin punaiset säteet.

Neljä lasertoimintoa mahdollistavat  monipuolisen käytön: pysty- ja vaakasuuntainen kierto, luotilinja ja suorakulma (90°) pystysuunnassa. Iskuja vaimentava STABILA-kotelointi suojaa laseria ja sen laseroptiikkaa iskuilta. Helppo käyttää kolmella painikkeella: on/off, kallistustila ja manuaalitila. Akku on helppo vaihtaa jopa jalustalla ollessa. Laaja työskentelyalue REC 160 RG vastaanottimen kanssa – 600 m halkaisijalla. Kaksi koteloon integroitua 5/8“ kiinnityskierrettä vaaka- ja pystysuoraan käyttöön jalustalla. Tukeva kantolaukku helppoon kuljettamiseen ja turvalliseen varastointiin.

Käyttöesimerkkejä:
  • Monipuoliseen työskentelyyn kipsilevyjen asennuksessa.
  • Korkeuksien jäljittäminen nopeasti ja helposti sähköasennustöissä.
  • Tarkka merkintäpisteiden siirtäminen putkitöissä.
  • Korkeuksien jäljittäminen luotettavasti puu- ja asennustöissä.
Toimitus sisältää LAR 160 G pyörivän laserin, REC160RG vastaanottimen, tähtäinlevyn ja kantolaukun.
Tuotetiedot
Tuotemerkki Stabila
EAN-koodi 4005069192402
Nimike STABILA Pyörivä laser LAR 160 G, 4-os
Malli LAR 160 G
Bruttopaino 5
Tuotteen pituus 21
Tuotteen leveys 21
Tuotteen korkeus 16
Tukkupakkaus 1
Käyttöaika n. 20 h
Laserluokka 2
Vaaitustarkkuus 0.1 mm/m
Työalue vastaanottimella Ø 600 m
Suojaluokitus IP 65
Valinnainen ladattava akku AE-LAR160
Vastaanotin REC 160 RG
    Ladataan
    Ladataan