STC:n valikoimaan on nyt uutuusmerkkinä tullut Panasonic!Valikoimaamme on lisätty kyseiseltä tuotemerkiltä paljon erilaisia ammatti -ja kokoonpanotyökaluja sekä laaja valikoima paristoja. Tämän uuden tuotemerkkimme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä laajemman valikoiman työkaluja.


PANASONIC TOOLSPanasonic Tools on osa Panasonic Corporationia, joka on jo vuodesta 1979 valmistanut ammattikäyttöön tarkoitettuja akkukäyttöisiä työkaluja. Vahvalla 35 vuoden ammattityökalujen valmistamisen kokemuksella tehdään edelleen huipputyökaluja, joiden keskiössä ovat tekniset ratkaisut sekä uudet innovaatiot.

Panasonic on kehityksen kärjessä erikoisosaamisellaan keskittyen työkaluissa vain ladattaviin malleihin ja niiden kriittisiin erityisvaatimuksiin käytännön olosuhteissa. Työkaluille on ominaista ennen kaikkea korkea laatu, kestävyys ja luotettavuus. Suunnittelu on käyttäjälähtöistä ja siinä panostetaan myös muotoiluun ja ergonomiaan. Näin pystytään varmistamaan työkalujen käyttömukavuus ja miellyttävä työskentely.

Tuotekehitys jatkuu edelleen samalla tinkimättömällä tavalla entistä parempien tuotteiden ja ratkaisujen luomiseksi ilman kompromisseja vaativaan ammattikäyttöön.


Tutustu täällä kattavaan valikoimaamme!


Ladataan
Ladataan