Ingersoll Rand esittelee: maailman tehokkain, 1” iskevä akkumutterinväänninIngersoll Rand lanseeraa ylpeänä kaksi uutta akkumutterinväännintä. Näissä työkaluissa yhdistyvät Ingersoll Randin paineilmatyökaluista tuttu tehokkuus ja luotettavuus, mutta nyt käytännöllisesti akkukäyttöisenä versiona! Tehokkuuden mahdollistavana tekijänä iskutyökaluissa toimii uusi kaksoislaturi (Dual Bay Charger), joka lataa nopeasti kaksi IQV20 / 20V litium-ioniakkua samanaikaisesti.
 

IQV20 Series W9491 & W9691 1” iskevät akkumutterinvääntimet

Akkukäyttöinen: Niissä työtehtävissä, missä liikkuvuus on tärkeää ja työskentelyn tulisi olla yhtä tehokasta kuin paineilmatyökalulla. Yhteensopiva muiden IVQ20/ 20 V akkujärjestelmään kuuluvien työkalujemme kanssa.

Teho: Ruostuneiden, maalattujen pulttien irrottaminen ei ole tehtävä eikä mikään tälle 4000 Nm:n maksimivääntömomentille. 3000 Nm kiritysmomentti tarjoaa tietysti myös luokkansa parasta tehoa.

Joustava tehoasetus: kolme eri nopeutta ja vääntöasetusta antavat käyttäjälle parempaa hallittavuutta omiin kiristystarpeisiin ilman huolta ylikiristämisestä.

Kestävyys: Jokainen komponentti, mekanismi ja toiminto IR:n työkaluissa on käynyt läpi mittavan testausprosessin, jotta se suoriutuu erinomaisesti kaikista vaativimmistakin työtehtävistä. Lisäksi 3 vuoden IQV-sarjan takuu ja IP65- luokitus kertovat, että nämä työkalut on suunniteltu ja rakennettu kestämään.

Huolto: Suunnittelussa on otettu huomioon seikat, jotka mahdollistavat helpon ja nopean huollettavuuden.

Klikkaa tästä W9491 esitteeseen
Klikkaa tästä W9691 esitteeseen

Tutustu lisää tuotekorteilta uutuuksiemme ominaisuuksiin!Ladataan
Ladataan