STC-Trading Oy on tehnyt yhteistyö- ja jälleenmyyntisopimuksen korkealaatuisia ja innovatiivisia poraus- ja leikkausratkaisuja kehittävän ja valmistavan Hollantilaisen EUROBOORin kanssa.


EUROBOOR on 1977 perustettu yritys, jonka ydinajatuksena on ”for professionals by professionals”.Edustamme EUROBOORin koko valikoimaa ja varastoimme Suomessa kattavasti magneettiporakoneita ja niihin liittyviä tarvikkeita.

EUROBOOR on merkittävä toimija ympäri maailmaa, ja he valmistavat tuotteet omassa tehtaassaan. Yritys haastaa itseään ja ottaa asiakkailtaan haasteita vastaan pyrkien löytämään ratkaisun, jonka myötä oma toiminta kehittyy ja tuotteet kehittyvät vastaamaan asiakkaiden sekä markkinoiden tarpeita ja vaatimuksia.

Ajatus ”Hyvä ei ole tarpeeksi hyvä” ajaa tuotekehitystä jatkuvasti eteenpäin ja tavoitteena on kehittää kevyempiä, vahvempia, turvallisempia ja luotettavampia työkaluja. Lisäksi EUROBOOR testaa työkalujaan perusteellisesti kehitysprosessin alusta aina tuotantoon saakka.

EUROBOORin Myyntipäällikkö Roelof van der Werff kiteyttää yrityksen ydinajatuksen seuraavasti:


”Visiomme on keskittynyt kehittämään innovatiivisia kannettavia työkaluja, jotka lisäävät arvoa asiakkaillemme ja helpottavat heitä päivittäisessä työssään. Emme koskaan unohda turvallisuutta, kestävyyttä, ajan säästöjä ja kustannussäästöjä. Missiomme on aina selkeä: ylittää asiakkaan odotukset kehittämällä ja tarjoamalla korkealaatuisia ja innovatiivisia kannettavia poraus- ja leikkausratkaisuja.”


KLIKKAA VALIKOIMALUETTELOON TÄSTÄ!
EUROBOOR -valikoima

Katso koko valikoima täältä

EUROBOOR ECO.100/4D

Ainutlaatuista teknologiaa

Tutustu tuotevideoon!
Ladataan
Ladataan